0
Fudbal

Serbia's Dusan Vlahovic Serbia - Azerbaijan, FIFA World Cup 2022, Qualifying Round 12.10.2021. Beograd, Srbija 12.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

VLAHOVIĆA „ISTERUJU“ IZ KUĆE: Veliki problemi za srpskog napadača!

Objavljeno: 22.10.21 u 19:00

Navijači nekada umeju da budu nezahvalni. 

Dušan Vlahović je odbio da produži ugovor sa Fiorentinom što mu je zadalao velike probleme van terena. Protiv srpskog napadača se okrenula cela Firenca, počev od direktora kluba pa sve do navijača.

Sve je počelo protiv meča sa Venecijom kada su mu navijači zviždali, a najverovatnije da se isti scenario sprema i protiv Kaljarija. Vlahović umalo nije isteran iz svoje kuće jer je kasnio sa plaćanjem kirije koja iznosi 5500 evra mesečno, ali je u poslednjem trenutku uspeo da isplati dugovanja. Ove informacije treba uzeti sa ogromnom dozom rezerve pošto su se pojavile u pojedinim toskanskim medijima.

U Firenci vlada većinsko mišljenje da je bivši fudbaler Partizana odbio da produži ugovor, kako bi predstojećeg leta prešao u tabor ljutog rivala Juventusa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter