0
Košarka

FOTO: KSS

‘VIŠE PUTA SMO POKUŠALI DA GA DOVEDEMO’: Srbin ‘zaludeo’ sve u NBA ligi!

Objavljeno: 22.10.21 u 21:07

Brzo ih je fascinirao!

Srpski internacionalac Nemanja Bjelica ‘zaludeo’ je apsolutno sve navijače, ali i članove stručnog štaba Golden Stejt Voriorsa. Bob Mejers, generalni menadžer ‘Ratnika’ otkrio je da su već pokušali da dovedu Bjelicu u tim.

‘Pokušavali smo nekoliko puta da ga dovedemo tokom prošle godine, ali nismo uspevali da napravimo dobar dogovor za njih i za nas i onda je on otišao u Majami, ali se tamo nije snašao najbolje. Oduvek nam se dopadao, mislili smo da će se lako uklopiti u ono što mi radimo i to je ono što sada vidite. Mnogo dobrog čitanja igre i reakcija, mnogo proizvoljnosti.’ – rekao je Mejers i dodao:

‘Kada imate četiri na tri i momke poput Drejmonda Grina, Bjelicu, Andrea Igudalu, šutere poput Džordana Pula i Demijona Lija, Ota Portera, imaćete uvek dobar šut. Stef je sjajan jer generiše svaku prednost, mislim da imamo tim koji to ove sezone može da iskoristi.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter