0
Evropske lige

Paris Saint Germain's head coach Thomas Tuchel speaks during press conference prior to the UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and PSG Paris Saint Germain in Belgrade, Serbia on December 10. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

TUHEL JE POTVRDIO: Poznato je kolika pauza očekuje Lukakua i Vernera!

Objavljeno: 22.10.21 u 18:52

Problemi za aktuelnog osvajača Lige šampiona!

Fudbaleri Čelsija su u sredu ubedljivo savladali Malme, u okviru 3. kola grupne faze najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Evropi. Ipak, ubedljiv trijumf je ostao u senci dve povrede. Romelu Lukaku je iskrenuo zglob, dok je Timo Verner istegao mišić.

Povodom aktuelne situacije, novinarima se obratio šef stručnog štaba Čelsija, Tomas Tuhel. 

-Neće igrati protiv Noriča. Verovatno ni protiv Sautemptona. Onda ćemo videti.Ono što mogu da vam kažem je da su na tretmanima. Razmišljam pozitivno, nisam zabrinut, ali neće igrati naredne dve utakmice sigurno – rekao je trener aktuelnog šampiona Evrope.

Nemački stručnjak je odgovorio i na pitanje da li sada žali što u timu nije sačuvao Olivijea Žirua  i Tamija Abrahama.

-Ne, stvari u fudbalu ne funkcionišu na taj način. Ne možete u timu držati 40 igrača. Da li vi mislite da bi neko od njih bio u savršenoj formi sada? Jednostavno nismo imali sreće i povredili su nam se igrači koji pokrivaju istu poziciju – zaključio je nekadašnji trener Pari Sen Žermena i Borusije Dortmund. 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter