0
Kladionica

FOTO: TopBet

TOPBET TIKET DANA: Miks fudbala i Evrolige predstavlja dobitnu kombinaciju!

Objavljeno: 22.10.21 u 12:56

Kombinacija fudbala i Evrolige često zna da bude dobitna, a ovog petka smo sastavili upravo takve predloge. U saradnji sa Top Bet kladionicom pripremili smo Tiket dana i predlog za klađenje.

Arsenal – Aston Vila

1&2-4 (3.20)

Ovaj duel otvara novo kolo Premijer lige, a najbolje tek sledi za vikend. Arsenal igra odlično u poslednje vreme i ovo može biti dobra prilika da potvrde svoju formu. Predlog za klađenje je na pobedu Arsenala uz dva do četiri gola na meču.

Sampdorija – Specia

I1+&3+ (1.79)

Ovo je duel ekipe koje su na granici zone ispadanja. Trebaće puno truda da izbore osptanak, iako je sezona na početku. Predlog za klađenje je na najmanje jedan gol u prvom poluvremenu i na ukupno najmanje tri gola na meču.

Crvena zvezda – Alba

1&Manje (150.5) (2.60)

Crveno-beli nastavljaju svoje putovanje kroz Evroligu, a na megdan im dolazi ekipa iz Nemačke. Ekipa Dejana Radonjića je pokazala da može egal da se nosi sa najjačim evropskim ekipama. Predlog za klađenje je na jedan do tri gola u oba poluvremena.

CSKA M. – Olimpijakos

1 (1.58)

Nakon pobede protiv Zvezde, u Moskvu dolazi ekipa Olimpijakosa, koja ove sezone podseća na svoje najtrofejnije dane. Predlog za klađenje je na pobedu ekipe CSKA.

Osasuna – Granada

0-2 (1.72)

Ovaj duel nije toliko atraktivan za gledanje, a obe ekipe igraju tvrd fudbal i na mali broj golova. Predlog za klađenje je da će na meču biti postignuto najviše dva gola.

Ukupna kvota 40.47.

* Kvote su podložne promenama.

Predloge za klađenje obezbedio naš betting partner Top Bet.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter