3
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

STANOJEVIĆ UOPŠTE NIJE KRIV: Evo šta je Partizanov trener rekao sudiji – izgleda da je došlo do nesporazuma! (VIDEO)

Objavljeno: 22.10.21 u 08:18

Izgleda da je u pitanju nesporazum.

Fudbaleri Partizana su u trećem kolu Lige konferencija poraženi od Genta sa 0:1. Gosti iz Belgije su gotovo čitav meč bili dominantniji od crno-belih, dok je Partizan zaigrao agresivnije tek nakon pogotka, ali izgleda da je bilo kasno. Trener crno-belih je nakon susreta dobio crveni karton, samim tim neće putovati u Belgiju, a povodom tog događaja pričao je na konferenciji za štampu.

U pitanju je bila neka komunikacija, jednostavno nesporazum. Ništa nisam rekao, išao sam da čestitam sudiji. On je reagovao, ja sam odgovorio i to je to. Nisam imao zamerku na suđenje. On je u odnosu na nešto što mu se desilo pre toga odgovorio, ja sam isto odgovorio i to je to. Nemam šta da dodam više, istakao je Stanojević.

Potom je dao komentar i o samoj utakmici, rekavši da je meč mogao da ode na potpuno drugu stranu. Ipak, čestitao je ekipi Genta, a dodao je i da misli da je nerešen rezultat realan.

Čestitam ekipi Genta, bila je dosta zahtevna utakmica. Jedna naša dekoncentracija kod prekida je dovela do gola. Utakmica je mogla da ode i na drugu stranu, nerešeno je bilo realno. Jači su i fizički dominantniji od nas. Uvođenjem određenih igrača u nastavku smo dobili na agresivnosti. Kvalitet rivala nam nije dao da se razmahamo u datom trenutku, zaključio je Aleksandar Stanojević.

0
0

3 Komentara

  1. Kada će više ovi srpski idioti shvatiti da Evropa nije gomila debila? Isto rade i naši „političari“ i zato nam i jeste ovako „sjajno“.
    Stanojević bi trebao da dobije bar tri utakmice zabrane u Evropi, što se iskreno nadam, a od Partizana bar 30% od plate u naredna tri meseca zbog ruženja ugleda Kluba i Sportskog Društva. Svakako bi ga trebalo podsetiti koje su sve veličine gradile ugled Partizana i KO JE on da sebi uzima za pravo da taj ugled ruši na ovakav način.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jeste Stanojeviću. Sudija je idiot.
    Ti si mu samo malo j.bo mamu i sve po spisku (uzgred, ne znam iz kog razloga. Čovek je sudio sasvim dobro), a uz to si i izjavio da si samo išao da mu čestitaš i pozdraviš ga (verovatno da mu pozdraviš i ženu i decu, mada nisam video nikakav poklon a i iz tvoje gestikulacije i pogleda se jasno mogla videti želja za prijateljskom konvezacijom), a on, idiot, tebi crveni karton.
    Svašta!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ko neko malo dete.. nisam kliv nisam kliv ja bio dobal buuuaaaaaaa…. Jok ja sam, pa nije ti ovaj sudija iz ling long lige pa da se dereš na njega i da pretiš da ćeš ići pred skupštinu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter