0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

STANKOVIĆ ŽALI ZA POBEDOM, POSEBNA PORUKA ZA JEDNOG FUDBALERA: Morali smo to da rešimo! (VIDEO)

Objavljeno: 22.10.21 u 08:40

Na kraju je ipak zadovoljan.

Fudbaleri Crvene zvezde su u 3. kolu Lige Evrope remizirali sa Mitjilandom. Rezultat u Danskoj bio je 1:1, crveno-beli su poveli golom Ivanića, ali su u 78. minutu poklekli i primili gol za izjednačenje. Nakon meča, trener srpskog šampiona Dejan Stanković, istakao je da se u Beogradu oni pitaju.

Idemo kući sa povoljnim rezultatom. Mi sa pobedom sa sigurnošću možemo da kažemo da idemo u drugi krug. Na našem stadionu mi se pitamo, neće biti lako. Možda nam, bude i teže u Beogradu nego ovde. Ali se nadam da će se par mojih momaka vratiti u tim i da će to biti jedna dobra utakmica. Što se tiče prvog mesta, sve od nas zavisi i dalje, počeo je Stanković.

FOTO: STARSPORT

Potom je prokomentarisao i situaciju kada je Dioni pri kraju meča mogao da donese pobedu njegovoj ekipi. Stanković je zaključio da je napadač morao to da reši, kao i da mu je žao što nisu odneli sva 3 boda.

Mnogo mi je žao što nismo pobedili. I na 1:1 smo imali tu loptu sa golmanom, morali smo to da rešimo. Sa pozitivnim rezultatom se vraćamo za Beograd. Žao mi je mnogo, jer bi sa devet bodova lakše bilo da se iskontrolišu ostale tri utakmice. Znamo šta je činiti, kakva nam je matematika, istakao je trener crveno-belih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Za sam kraj, Stanković nije štedeo reči za Mirka Ivanića, koji je prema njegovim rečima odigrao fenomenalnu utakmicu.

Mirko je odigrao jednu fenomenalnu utakmicu, pokrio je tri mesta tokom 90 minuta. Naravno da ti i gol dođe kao čin zasluge, jer si ostavio sve kao i svi momci. Danas je bio onaj stari.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter