0
ATP

Tennis-ATP Belgrade Open 2021- Ivan Sabanov (CRO)-Matej Sabanov (CRO) v Tomislav Brkic (BIH)-Nikola Cacic (SRB) Belgrade, 23.05.2021. foto: Marko Djokovic/Starsportphoto ©

SRBIN U FINALU MOSKVE: Na korak od titule u prestonici Rusije!

Objavljeno: 22.10.21 u 21:25

Sledi borba za titulu!

Srpski teniser Nikola Ćaćić plasirao se u finale ATP-a u Moskvi.. On je u dublu sa bosanskohercegovačkim teniserom Tomislavom Brkićem uspeo da se plasira u finale, nakon zaista velike borbe koju su vodili protiv Ivaška i Martineza. Ivaška je beloruski teniser, dok Martinez dolazi iz Španije.

Prvi set pripao je Ćaćiću i Brkiću rezultatom 6:4, međutim njihovi rivali su uzvratili istom merom i poravnali rezultat na ovom susretu. Odlučujići set se igrao do 10, a pripao je Brkiću i Ćaćiću rezultatom 10:8.

Njih dvojica već duži vremenski period igraju zajedno, a do sada su osvojili jedan turnir i to ove godine. Reč je o turniru koji je održan u Buenos Ajresu, koji je poput Moskve iz serije 250!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter