0
Domaći fudbal

Fudbal Super Liga Season 2020-2021 TSC Backa Topola v Partizan Filip Holender (L) scores his second goal near Goran Antonic (C) Senta, 29.11.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

OČEKUJE NAS PRAVA FUDBALSKA PREDSTAVA NA ‘ARENI’: TSC se ne plaši ‘parnog valjka’, promenili su trenera ali veruju u pobedu!

Objavljeno: 22.10.21 u 16:12

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u nedelju 24. oktobra od 13:30 na svom stadionu Arena, dočekuju ekipu Partizana u 14. kolu Superlige, u uverenju da mogu da se suprotstave favoritu i da ga pobede.

Šef stručnog štaba Mirko Jovanović izjavio danas da TSC spremno dočekuje utakmicu protiv prvoplasirane ekipe i da veruje kako će se njegov tim pred svojom publikom predstaviti u najboljem svetlu.

– Posle dva poraza u prethodnim utakmicama, očekujem da u predstojećoj igramo mnogo bolje. Utakmica protiv Partizana će biti praznik fudbala u Bačkoj Topoli i prilika  da naši momci daju
maksimum svojih mogućnosti i odigraju partiju kojom će i oni i publika biti zadovoljna – rekao je Jovanović.

Jovanović je naglasio da utakmica protiv Partizana svim igračima daje veliki motiv da ostvare što bolji rezultat i da pokažu dobru igru.

– Verujem da nema potrebe da posebno motivišem ekipu. Igramo na svom stadionu, pred svojom publikom, i najbitnije nam je da popravimo utisak sa utakmice protiv Proletera, koja je bila dosta
slaba. Nadam se povoljnom rezultatu. Mi kao ekipa uvek idemo na pobedu i tako će biti i u nedelju – dodao je Jovanović.

Odbrambeni igrač Marko Petković je istakao da se nada lepoj i otvorenoj utakmici koja će biti atraktivna za navijače.

– Partizan trenutno ima jednu od najboljih postava u poslednje vreme. Prvi su na tabeli i u odličnoj su formi, ali mi se ne predajemo. Znamo da imamo šansu i probaćemo da je iskoristimo. Igraćemo pred našom publikom, pred punim stadionom, i verujem da će nam podrška navijača mnogo značiti –  kazao je Petković.

Utakmica TSC – Partizan igraće se u nedelju, 24. oktobra, od 13.30h na stadionu Arena u Bačkoj Topoli. FK TSC je trenutno 4. na tabeli sa 20 osvojenih bodova iz 6 pobeda, 2 remija i 4 izgubljena meča. Ekipa Partizana se nalazi na vrhu tabele sa 34 boda bez izgubljene utakmice.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter