1
Evroliga

Euroleague - Season 2021-2022 - Crvena Zvezda v Alba Berlin Beograd, 22.10.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

NOVI PORAZ CRVENE ZVEZDE: Alba preko Loa do velike pobede!

Objavljeno: 22.10.21 u 20:55

Alba je uspela da slavi u „Pioniru“ nad Crvenom zvezdom rezultatom 63:78.

U petom kolu Evrolige Crvena zvezda dočekala je Albu. Oba tima u meč su ušla sa porazom iz prethodnih utakmica, Zvezda od CSKA(78:76), odnoso Alba od Baskonije (76:80).

Gosti su od početka nametnuli svoj ritam igre i na kraju prve četvrtine vodili su rezultatom 10:12. Ista igra nastavila se i u drugom delu igre. Loša druga četvrtina za crveno-bele koji nemaju rešenja za razigranu Albu koja je imala velikih 13 poena prednosti na pauzi.

Gosti su odličnom odranom zaustavili najjači juriš Beograđana i u poslednju četvrtinu igre ušli vođstvom 58:46. Alba je u četvrtom delu igre ubacila više poena i tako su rezultatom 63:78 uspeli da nanesu novi poraz Crvenoj zvezdi. 

Kuzmić i Volters su predvodili crveno bele sa 16, odnosno 13 poena, ali su sa druge strane imali Loa koji je bio nezustavljiv i utakmicu završio sa postignutih 17 poena.

Crvena zvezda narednu utakmicu u Evroligi gostovaće Monaku koji se nalazi u gornjem delu tabele. Alba se ovom pobedom približila Zvezdi, a naredno kolo putovaće u Grčku na gde ih čeka Olimpijakos.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter