0
Evrokupovi

LJUBLJANA, SLOVENIA - JULY 27: Team manager of FC Chelsea Jose Mourinho (L) argues with the referee during the Pre Season Friendly match between FC Olimpija Ljubljana and FC Chelsea at Stozice stadium in Ljubljana, Slovenia on Sunday, July 27, 2014. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

MURINJO PONIŽAVAO IGRAČE NAKON UBEDLJIVOG PORAZA: Ja sam ih izabrao, očigledno moraju da mi igraju uvek isti!

Objavljeno: 22.10.21 u 11:08

Bio je poprilično iznerviran.

Fudbaleri Rome ubedljivo su poraženi u 3. kolu Lige konferencija od Bodo Glimta rezultatom 6:1. Bio je to sigurno najteži meč u karijeri za proslavljenog trenera Žozea Murinja, jer u 1008 mečeva tokom karijere, nijednom nije izgubio ovolikom razlikom. Portugalac je nakon meča udario po svojim igračima koji su nastupili sinoć, uputivši oštre kritike na njihov račun.

Da mogu, uvek bih igrao sa istih 11 igrača. Rizično je, jer imamo ogroman jaz u kvalitetu dve grupe igrača. Znam koji su limiti ovog tima. Mada sam ipak očekivao bolji odgovor. Nije mi to novo, nikad nisam krio da smo limitiran tim. Imamo 13 igrača koji predstavljaju jedan tim, ostali su na sasvim drugom nivou. Barem me niko neće pitati zašto uvek igram sa istim igračima, počeo je Murinjo i dodao:

Bodeov prvi tim je bolji od našeg drugog tima. Bolji tim je dobio utakmicu. Moja odgovornost, ja sam izabrao ove igrače. Da sam izveo prvi tim i da se neko povredio možda bismo primili četiri ili pet golova protiv Napolija u nedelju i onda bi opet rekli da sam ja kriv. Nisam slučajno pre četiri ili pet nedelja rekao da moramo da idemo u Vatikan da se molimo da ne bude povreda, znao sam o čemu se radi. Sad je očigledno, moraju uvek isti igrači da mi igrači. Moram da ih guram do ivice iscrpljenosti, zaključio je Žoze Murinjo.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter