0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

LOŠE VESTI ZA CRNO-BELE: Obradović potvrdio – kapiten ‘parnog valjka’ propušta meč sa Krkom!

Objavljeno: 22.10.21 u 15:22

U 5. kolu ABA lige, crno-beli će pred svojim navijačima tražiti petu pobedu.

Košarkaši Partizana će u Hali „Aleksandar Nikolić“ dočekati Krku iz Novog Mesta. Utakmica je na programu 23. oktobra od 19 časova, dok će ulazi u dvoranu biti otvoreni 90 minuta ranije.

Od početka regionalnog šampionata, crno-beli su zabeležili maksimalne četiri pobede i nalaze se na čelu tabele, dok je Krka sa učinkom 2-2 u grupi timova koji se nalaze od 6. do 11. pozicije.

Pred sutrašnji duel, trener Partizana Željko Obradović ističe da Krka zaslužuje svaki respekt.

– Veoma interesantno za mene je da vidim kako će ekipa da odreguje, s obzirom da prvi put ulazimo u ovaj ritam igranja utakmica na tri dana. Priprema za utakmicu je apsolutno drugačija nego što je to bilo do sada i moramo da vidimo kako smo uspeli da regujemo i kako će to izgledati protiv Krke, ekipe koja zaslužuje svaki respekt kao i svi timovi u ABA ligi. Probaćemo da neutrališemo njihove najbolje igrače, probaćemo da budemo na nivou na kom smo bili tokom poslednjih utakmica što se tiče napada i protoka lopte koji je iz utakmice u utakmicu sve bolji. I ova utakmica je prilika da se napreduje i da pred domaćim navijačima pokažemo ono što nas je krasilo do sada, a to je borbenost i želja da se igra od prve do poslednje sekunde na isti način – istakao je Obradović i apostrofirao da će kapiten, Rade Zagorac vrlo verovatno propustiti ovaj meč usled bolova u leđima.

Mladi centar, Balša Koprivica pred sutrašnju utakmicu kaže:

– Naša očekivanja kao tima je da iz utakmice u utakmicu budemo bolji. Krka je jako dobar tim, imaju par kvalitetnih pobeda, igraju jako brzo i u stanju su da timski dobro šutiraju za tri poena. Naše je da napravimo neke korekcije u odnosu na prethodnu utakmicu protiv Hamburga, pošto igraju na sličan način. Želimo da u meč uđemo isto kao u meču Evrokupa, ali da u završnici budemo puno bolji – poručio je Koprivica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter