1
Domaći fudbal

Bibras Natcho Partizan - Gent UEFA Conference League 21.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘LOPTA JEDNOSTAVNO NIJE HTELA DA UĐE U MREŽU’: Natho traži opravdanje za sinoćnji poraz, evo šta očekuje u revanšu!

Objavljeno: 22.10.21 u 16:58

U prvom od dva meča protiv ekipe Genta u grupnoj fazi Lige konferencija, Partizan nije uspeo da savlada belgijsku ekipu i pozicionira se na vrhu tabele.

Jedan od startera, Bibars Natho, izneo je svoje utiske nkakon meča:

– Očekivali smo tešku utakmicu. Oni su dobar tim, bili smo spremni, ali danas lopta jednostavno nije htela da uđe u mrežu. Oni su postigli pogodak iz kornera, ali to je fudbal, nekada imate i ovakve dane – kaže on i dodaje:

– Moramo više stvari da promenimo. Imali smo nekoliko dobrih momenata, stvarali šanse, ali nismo postigli pogodak.

Crno-beli će priliku za iskupljenje imati već 4. novembra kada se ponovo sastaju sa belgijskom ekipom.

– Sada smo ih bolje upoznali, kao i oni nas. Igramo na njihovom terenu, biće teže za nas, ali bićemo spremni i ići na pobedu – ističe Natho.

Ono na šta se sada fokusiraju igrači jesu mečevi u domaćem prvenstvu, a sledeći ih očekuje u nedelju sa ekipom TSC Bačka Topola. Natho poručuje da će otići spremni na to gostovanje.

– Raspored je veoma težak, igramo svaka 3-4 dana. Želimo da ostanemo na prvom mestu u prvenstvu, to je najvažnije za nas. Daćemo 100% sebe u nedelju, to je sigurno!

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter