0
Fudbal

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Irska Filip Djuricic Beograd, 24.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

KVALITET UVEK MORA DA ISPLIVA: Srbin pred transferom karijere, evropski velikani zainteresovani za Filipa Đuričića!

Objavljeno: 22.10.21 u 15:47

Uskoro će biti slobodan u izboru nove sredine.

Srpski reprezentativac Filip Đuričić godinama unazad igra vrhunski fudbal, i potpuno je zaslužio da napravi transfer karijere, što bi uskoro vrlo lako moglo da se desi.

Narednog leta, njemu ističe ugovor sa Sasuolom, tako da će moći da pregovara sa zainteresovanim timovima, kojih ima na pretek.

Ako je verovati italijanskim medijima, za usluge našeg fudbalera zainteresovani su Milan i Inter, a kao moguća opcija navodi se i Šahtjor. Đuričić svakako zaslužuje da svoj talenat pokaže u nekom ‘većem’ klubu, jer je svojim golovima i asistencijama u Seriji A dokazao da poseduje kvalitet za veliku scenu.

Bilo kako bilo, sva tri pomenuta kluba koja su zainteresovana za Filipa igraju Ligu šampiona, tako da se nadamo da će Đuričić konačno ući u društvo u kome mu je mesto.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter