0
Evropske lige

(190906) -- ZENICA, Sept. 6, 2019 (Xinhua) -- Edin Dzeko (front) of Bosnia and Herzegovina (BiH) breaks through during the UEFA EURO 2020 qualifier group J match between BiH and Liechtenstein in Zenica, Bosnia and Herzegovina on Sept. 5, 2019. (Xinhua/Nedim Grabovica)

DŽEKO OTKRIO DO SADA NEPOZNATE DETALJE: Kolarov me je pozvao u Inter, malo je falilo da završim u Juventusu!

Objavljeno: 22.10.21 u 11:57

Ne gleda u prošlost i srećan je.

Iskusni napadač Bosne i Hercegovine Edin Džeko, govorio je za Gazetu pred italijanski derbi između Intera i Juventusa. Pošto je Lukaku prodat u Čelsi za veliku svotu novca, Inter je brzo morao da nađe zamenu, a to mesto zauzeo je upravo Džeko. On je otkrio da ga je u redove šampiona Italije pozvao nekadašnji sprski reprezentativac Aleksandar Kolarov.

Znate li ko me je pozvao u Inter? Kolarov. On mi je prvi otkrio da je Inter zainteresovan i da postoji mogućnost za transfer. Rekao mi je: ‘Ovde te stvarno žele, ajde dođi’. I eto me, sad sam tu, počeo je Džeko.

Potom se prisetio protekle godine, rekavši da je malo falilo da pređe upravo u Juventus, ali je sve propalo.

Roma je počela pregovore sa Juventusom, a ja nisam znao ništa o tome i tek kasnije sam ušao u priču. Transfer je propao jer Roma nije uspela da mi nađe zamenu. Ali ne gledam u prošlost, srećan sam u Interu. Došao sam ovde da pobeđujem i osvajam, rekao je Džeko, a potom se osvrnuo i na moguću pobedu protiv Juventusa, čime bi rival gotovo bio izbačen iz borbe za titulu.

Titule se ne osvajaju u oktobru ili novembru. Inter i Juventus to znaju vrlo dobro. Naravno, ako izgubiš bodove sada, kasnije ih je jako teško nadoknaditi. Moramo da im neutrališemo ono u čemu su najbolji, a to su kontranapadi, zaključio je nekadašnji fudbaler Rome.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter