0
Evrokupovi

Fudbal-UEFA Conference League Play-Off Season 2021/2022-FK Partizan v KAA Gent Beograd, 26.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

DA NIJE BILO NJEGA, PARTIZAN BI SIGURNO PRIMIO JOŠ GOLOVA: Popović veruje u pobedu u Belgiji! (VIDEO)

Objavljeno: 22.10.21 u 09:58

Fantastično je branio.

Fudbaleri Partizana su poraženi od Genta u trećem kolu Lige konferencija rezultatom 0:1. Belgijanci su tokom susreta imali dosta prilika, ali je golman crno-belih Aleksandar Popović bio na visini zadatka i nije dozvolio da mulopta dva puta zatrese mrežu. Nakon utakmice, on je naveo da su znali kako će gent igrati, kao i da u Belgiji Partizan sigurno može da dođe do pobede.

Mislim da smo mi i Gent dve najjače ekipe (u grupi). Znali smo da će oni izaći ofanzivno, imaju dosta kvalitetnih igrača u napadu, dosta raznovrsnih i znali smo otprilike kako će oni igrati. Utakmica je bila otvorena, nakon njihovog gola mi smo imali par izglednih prilika i nesrećno nismo postigli gol. Imali smo prečku i par odbijenih lopti, videli smo da možemo da igramo sa njima. Idemo tamo u Belgiju, sigurno možemo da ih pobedimo, počeo je Popović.

Za prvo mesto u grupi, evidentno je da crno-beli moraju da slave u gostima. Popović se pored toga osvrnuo i na predstojeći susret sa TSC-om u okviru domaćeg prvenstva, rekavši da je svaka utakmica kao finale.

Da bi bili prvi sigurno da moramo da ih pobedimo. Imamo šansu nije ništa izgubljeno. Spremaćemo se kao i za ovu i idemo na pobedu. Navikli smo već, 3-4 meseca igramo u tom ritmu. Svaka prvenstvena utakmica je kao finale, idemo u Topolu na pobedu, ovo ništa ne menja, zaključio je Aleksandar Popović.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter