0
Evrokupovi

FOTO: Youtube/Screenshot

CIGANI, CIGANI, AJDE CIGANI: Kanga napravio šou nakon meča, tu su 3 prsta – navijači Zvezde oduševljeni! (VIDEO)

Objavljeno: 22.10.21 u 09:43

Poveo je navijanje.

Fudbaleri Crvene zvezde su i pored remija u Danskoj, ostali prvi na tabeli Grupe F u Ligi Evrope. Crveno-beli sada imaju 7 bodova, prati ih Braga sa 6, dok Mitjiland ima 2, a Ludogorec samo 1 bod.

FOTO: STARSPORT

Doneo je Mirko Ivanić vođstvo izabranicima Dejana Stankovića u 58. minutu, ali srpski predstavnik u LE nije uspeo da sačuva prednost. Ipak, crveno-beli će uskoro imati priliku da se revanširaju Dancima, jer već u narednom kolu igraju protiv njih, ali ovaj put u Beogradu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Crvena zvezda je i na ovom gostovanju imala podršku navijača, a posle meča su odlučili i da im se zahvale. U prvom planu našao se Gelor Kanga, koji se okrenuo ka kameri i sa podignuta 3 prsta, poslao je jasnu poruku Delijama.

Cigani, Cigani, ajde Cigani, vikao je Kanga.

Mnogo mi je žao što nismo pobedili. I na 1:1 smo imali tu loptu sa golmanom, morali smo to da rešimo. Sa pozitivnim rezultatom se vraćamo za Beograd. Žao mi je mnogo, jer bi sa devet bodova lakše bilo da se iskontrolišu ostale tri utakmice. Znamo šta je činiti, kakva nam je matematika, rekao je Dejan Stanković nakon utakmice.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter