0
Košarka

Bogdan Bogdanovic i Nemanja Bjelica kosarka Srbija - Finska prijateljska friendly basketball match between Serbia and Finland, as part of preparation for FIBA Basketball World Cup 2019 in China in Zrenjanin, Serbia on Aug. 7, 2019. Serbia won 95-75. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

BOGDANOVIĆ ODIGRAO PRVI MEČ OVE SEZONE I VEĆ JE BIO DVOCIFREN: Bjelica će definitivno imati ulogu u Golden Stejtu! (VIDEO)

Objavljeno: 22.10.21 u 08:58

Srpski reprezentativci na delu.

Još jedno veče u NBA ligi, donelo je nastupe Bogdana Bogdanovića, koji je ove sezone odigrao svoj prvi meč, Nemanje Bjelice u neizvesnoj pobedi Golden Stejta, dok je Boban Marjanović ostao bez minuta. Atlanta je razbila Dalas sa 113:87, gde je neizvesnost postojala samo u prvoj četvrtini.

Bogdan Bogdanović je na parketu proveo 26 minuta, a zabeležio je 11 poena, 3 skoka i 2 asistencije. Nema sumnje da je Bogdan srećan u Atlanti, potpuno se podredio timu, ali zna kada treba da preuzme inicijativu. Na drugoj strani, Boban Marjanović je ostao bez minuta, iako je njegov tim ubedljivo poražen.

Nemanja Bjelica, srpski košarkaš o kome se mnogo priča nakon njegovog debitantskog nastupa pre 2 dana, odigrao je solidno u pobedi Voriorsa nad Klipersima. Bjelica je igrao oko 16 minuta, postigao je 6 poena i uhvatio 6 skokova uz šut iz igre 3/5.

Ovaj duel, ipak je obeležio nestvarni Stef Kari sa 45 poena i 10 skokova. Nekadašnji MVP NBA lige trojke je šutirao 8/13, pa solidna partija Pola Džordža nije pomogla Klipersima. Džordž je uz 29 poena i 11 skokova, dodao i 6 asistencija.

SVI REZULTATI:

Atlanta Hoks – Dalas Maveriks 113:87

Majami Hit – Milvoki Baks 137:95

Golden Stejt Voriors – Los Anđeles Klipers 115:113

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter