0
Evroliga

FOTO: CSKA

BARSELONA SILOVITA: Sjajni Anđušić nedovoljan da se izbegne poraz!

Objavljeno: 22.10.21 u 22:42

Zanimljiva noć u Evroligi!

CSKA Moskva – Olimpijakos 88:82

Slavili su moskovljani na domaćem terenu protiv veoma neugodne ekipe Olimpijakosa. Prelomni momenat utakmice bila druga deonica, koju je domaćin dobio rezultatom 28:13.. Do kraja susreta je tim koji sa klupe vodi Dimitris Itudis ‘cedio’ tu prednost. Najbolji u redovima pobedničkog tima bio je Klajburn sa 29 poena, dok se kod gostiju istakao Dorsi sa 32 poena.

Baskonija – Monako 78:66

Uspeo je domaćin da dođe do pobede na krilima sjajne treće deonice, u kojoj su slavili rezultatom 22:11. Istakao se sjajni Fontekio sa 20 poena, dok je kod tima iz ‘Kneževine’ najbolji bio Majk Džejms sa 18 i naš Danilo Anđušić sa 15 poena.

Barselona – Zenit 84:58

Španci su ‘demolirali’ rivala i više nego lako odneli pobedu na domaćem terenu. Pitanje pobednika se ni jednog momenta nije dovodilo u pitanje. U redovima pobedničkog tima se istakao Mirotić, dok u poraženog sastavu niko nije ‘odskakao’.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter