1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

‘NEMAM ŠTA DA ZAMERIM IGRAČIMA’: Bez obzira na poraz, Ivica Iliev uopšte nije razočaran – ‘Ako pogledamo šanse, tu smo’

Objavljeno: 22.10.21 u 12:35

Crno-beli izgubili su sinoć od Genta na svom stadionu rezultatom 0:1.

Partizan je igrao ispod svakog očekivanja, a ovo je i prvi kiks ‘parnog valjka’ u grupnoj fazi Lige konferencija. Pobedonosni gol za goste postigao je Sven Kums u 59. minutu.

Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev nakon utakmice ističe da skoro nije video ovako dominantnu ekipu.

– Tvrd meč. Znali smo šta da očekujemo od Genta. Belgijanci su prvi deo sezone igrali bez više od pola tima. Pobedili su Standard, prvaka Belgije sa 6:1. Tek sad ulaze u formu. Promenili su trenera posle osvojene četvrte pozicije u prvenstvu, što otkriva njihove ambicije. Verujem da će tek sad krenuti da gaze, ne pamtim da sam video fizički dominantniju ekipu. I pored toga imali smo inicijativu u nastavku, ali su u toj fazi uspeli da nam daju gol – rekao je Ivca Iliev za ‘Sportski žurnal’ i dodao:

– Pravili su nam probleme posle naših izgubljenih lopti. Ako pogledamo šanse, tu smo. Pogodili smo prečku. Verujem da u revanšu može da bude drugačiji meč jer smo ih stisli u poslednjih 20 minuta. Nemam zamerke igračima za partiju. Najrealnije da se utakmica završila bez pobednika.

Nakon tri odigrana kola, Gent je na čelu grupe B sa devet osvojenih bodova, na drugom mestu je Partizan sa šest, dok Flora i Anortozis imaju po jedan bod.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter