0
Evrokupovi

Super liga Srbije, Kolubara - Crvena Zvezda Superliga 16.10.2021. Lazarevac Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDA U DANSKOJ ZA PROLEĆE I MILIONE: Trijumf bi mogao veoma dobro da napuni Zvezdinu kasu, evo zašto ‘moraju’ da jure prvo mesto!

Objavljeno: 21.10.21 u 09:37

Fudbaleri Crvene zvezde su sa koferom samopouzdanja, ali i torbom problema krenuli put Danske.

Razlog za ovaj prvi, leži u činjenici da je ekipa Dejana Stanković u prva dva kola osvojila maksimalnih šest bodoba, dok su za ovaj drugi vezani problemi sa povredama i izostancima, pre svih Aleksandra Kataija, ‘desetke’ crveno-belih.

I Midtjiland ima problema pred večerašnji susret (18.45 sati), ali kao što je Dejan Stanković rekao uoči ove utakmice, dobra je stvar što srpski šampion ne mora da gleda u tuđe dvoriše. Klub iz Ljutice Bogdana je prvi u grupi ide na noge timu sa ‘MICH Arene’ u Herningu, koji do sada ima svega bod.

Super liga Srbije, Kolubara – Crvena Zvezda Superliga 16.10.2021. Lazarevac Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Zbog toga Stankovićeva ekipa ima imperativ pobede, kako bi se zadržala na čelu, ali i klubu donela dodatne prihode. Crveno-beli su samim plasmanom u Ligu Evrope zaradili 3.62 miliona evra, do sada su stigli još do 1.26 miliona za dve pobede. Pred njima su još četiri utakmice, koje bi mogle da im donesu maksimalnih 2.520.000 evra, ali i još 1.1 milion za prvo mesto u grupi. To prvo mesto donosi i 1.200.000 evra za direktan plasman u osminu finala.

Podsetimo, pobeda u Ligi Evrope se plaća 630.000 evra, remi 210 hiljada. Prvo mesto donosi 1.100.000, drugo 500 hiljada, isto koliko i baraž za osminu finala, dok direktan plasman donosi duplo više.

Inače, utakmica u Danskoj između Midtjilanda i Crvene zvezde na programu je večeras od 18 časova i 45 minuta, a evo gde možete da gledate taj duel.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter