0
Evrokupovi

FOTO: Starsport

ZVEZDA MOGLA DO POBEDE: Na kraju izvukli remi! (VIDEO)

Objavljeno: 21.10.21 u 20:40

Veliki bod za crveno-bele. 

Rezultat na poluvremenu  bio je 0:0, ali je danski predstavnik pokazao bolju igru u prvih 45 minuta. Milan Borjan se posebno istakao sa nekoliko sjajnih odbrana, dok je očigledno da crveno-belima nedostaje Aleksandar Katai kao i klasičan napadač, dok na drugoj strani Evander diktira igru Mitjilanda.

Početkom drugog dela igre Crvena zvezda je prva stigla do gola. Posle dobro izvedenog slobodnog udarca nastala je gužva u šesnaestercu, lopta je bila izbačena iz kaznenog postora, ali je Degenek vratio u peterac gde se dobro snašao Ivanić i doneo prednost crveno-belima.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Međutim, Zvezda je nastavila da se brani i to ih je na kraju koštalo tri boda. Kako je u prvo poluvremenu stativa bila saveznik, sada nije bila na strani Crvene zvezde, a pre svega Borjana. Na odbitak je naleteo Dir i ubacio loptu u nebranjenu mrežu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Na kraju možda čak i realan rezultat, Midtjilend je više napadao, ali stiče se utisak da je Zvezda došla sa namerom da izbegne poraz, što su i uradili. Revanš meč ova dva tima biće na programu 04.11.

U drugoj utakmici grupe F, Braga je uspela da savlada Ludogorec minimalnim rezultatom i sada se nalazi na drugom mestu iza Crvene zvezde.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter