0
Domaći fudbal

Aleksandar Linta Superliga Srbije, Super Liga Vozdovac - Napredak Beograd, Srbija 15.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZMAJEVI GOSTUJU U SURDULICI: Linta poziva na oprez – ‘Nezahvalna uloga favorita, fudbal se ne igra na papiru!’

Objavljeno: 21.10.21 u 10:15

Fudbaleri Voždovca u okviru 14. kola Superlige Srbije gostovaće u petak od 16 časova ekipi Radnika.

Surduličani trenutno zauzimaju pretposlednje mesto na tabeli domaćeg prvenstva sa deset osvojenih bodova, dok Zmajevi imaju sedam više i nalaze se na sedmom mestu.

Iako na papiru beogradski tim važi za favorita, šef struke Voždovca Aleksandar Linta ne pridaje tome veliki značaj.

– Uloga favorita je nezahvalna, fudbal se ne igra na papiru i iznenađenja su uvek moguća. Izuzev Partizana, Zvezde, TSC-a i Čukaričkog, sve ostale ekipe su približno istog kvaliteta i ishod utakmice može odlučiti i najmanji detalj, sistem, organizacija, motivacija pa čak i neki prekidi, istakao je Linta.

Aleksandar Linta Superliga Srbije, Super Liga Vozdovac – Napredak Beograd, Srbija 15.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Trener Zmajeva se potom se osvrnuo na očekivanja za meč u Surdulici:

– Radnik, istina, ima seriju loših rezultata, naročito kod kuće, te će sigurno sve učiniti da tu seriju prekine. Potrudićemo se da važnost utakmice negde bude i naše oružje. Znamo sve kvalitete i prednosti protivnika, odgledali smo dosta njihovih utakmica i uradili neophodnu analizu. Ipak, fokusirani smo na sebe jer prilagođavanje protivniku može da prouzrokuje gubitak identiteta. Cilj nam je da svaku utakmicu igramo u našem stilu i sa idejama koje negujemo i koje uostalom i vežbamo na svakom treningu, zaključio je trener Voždovca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter