FOTO: Screenshot (Instagram/wanda_icardi)
in ,

‘ZA PORODICU I KU*** ĆU JA DA SE POBRINEM!’: Vanda Ikardi se konačno oglasila i porukom napravila haos na Instagramu (FOTO)

Vanda Ikardi je opet uspela da ‘zapali’ društvene mreže.

Ona se posle nekoliko dana ćutanja oglasila na društvenim mrežama i tako nastavla sapunicu, koja između nje i njegov dragog, Maura Ikardija, traje danima.

Naime, prvo se pojavila priča o prevari, zbog čega je jedna od najatraktivnijih žena fudbalera angažovala i detetektive, kako bi sve ispitali. Onda je napadač PSŽ-a danima slao poruke preko društvenih mreža, u kojima joj se izvinjavao, što je ona ignorisala i redovno objavljivala slike na kojima pozira.

Vanda nije želela da se oglašava oko afere, sve do sada, pošto je objavila Instagram stori koji ipak ne otkriva da li je na pomolu pomirenje, ali su reči svakako privukle pažnju.

– Za porodicu ću da se pobrinem ja. Za ku*** isto, napisala je Vanda uz fotografije za koje tvrdi da su nastale u poslednja tri meseca.

FOTO: Screenshot (Instagram/wanda_icardi)

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

ZVEZDA U DANSKOJ ZA PROLEĆE I MILIONE: Trijumf bi mogao veoma dobro da napuni Zvezdinu kasu, evo zašto ‘moraju’ da jure prvo mesto!

ZMAJEVI GOSTUJU U SURDULICI: Linta poziva na oprez – ‘Nezahvalna uloga favorita, fudbal se ne igra na papiru!’