0
AdmiralBet ABA Liga

Justin Cobbs Crvena Zvezda - Buducnost ABA Regionalna Liga 4.10.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

VAŽNA POBEDA ZA EKIPU IZ POGORICE: Budućnost u dobrom raspoloženju dočekuje derbi kola u ABA ligi!

Objavljeno: 21.10.21 u 16:25

Amerikanac je odigrao sjajnu partiju u Evrokupu!

Košarkaši Budućnosti savladali su ekipu Ulma u okviru 1. kola Evrokupa. Izabranici Aleksandra Džikića slavili su rezultatom 79:86, na neugodnom gostovanju u Nemačkoj.

Ekipu iz prestonice Crne Gore je do pobede predvodio Džastin Kobs. Amerikanac je preuzimao odgovornost u odlučujućim momentima.

Kobs ističe da je to bilo najbolje izdanje njegove ekipe od starta aktuelne sezone, ali da su misli već usmerene ka narednim izazovima.

U narednom kolu najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja u regionu, Cedevita Olimpija u Ljubljani dočekuje Budućnost. Utakmica u Ljubljani je na programu 24. oktobra.

-Odlična i jako važna timska pobeda protiv neugodnog i kvalitetnog Ulma je ostala iza nas. Odigrali smo sjajno do sredine poslednje deonice, ali smo se opustili previše u samoj završnici. Ipak, smogli smo snage da odbijemo nalet protivnika. Ovo je sigurno naša najbolja partija ove sezone. Evrokup se ove igra po novom sistemu koji je interesantan. Biće sigurno duga sezona i veoma je važno da čuvamo tela i odradimo dobar reset pred naredni meč – istakao je iskusni organizator igre.

Justin Cobbs ABA Liga, Partizan – Buducnost Belgrade, Serbia on Ferbuary 9. 2020. 8.2.2020. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

-Već za nekoliko dana nas očekuje novo veliko iskušenje u Ljubljani. Igramo protiv Cedevita Olimpije koja je odlična ekipa, uvek u vrhu ABA lige, konkurentna na evropskom nivou. Očekuje nas velika borba, a u ovom momentu mogu da obećam da ćemo dati sve od sebe da stignemo do druge pobede u gostima. Neće biti ni malo lako, ali ušli smo u ubitačan ritam i sada nema nazad – zaključio je Džastin Kobs. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter