0
Kladionica

FOTO: TopBet

TOPBET TIKET DANA: Došao je red na LE i LK, evo kakve smo vam predloge spremili za mečeve Zvezde i Partizana!

Objavljeno: 21.10.21 u 11:58

Nakon Lige šampiona dolaze nam Liga Evrope i Liga konferencija, a u centru pažnje su dueli ‘večitih’. U saradnji sa Top Bet kladionicom pripremili smo Tiket dana i predlog za klađenje.

Mitjiland – Crvena zvezda

IXvX (1.72)

Ovo je sjajna prilika da crveno-beli nastave svoj pobednički niz i zadrže prvo mesto u grupi, a samim tim da dođu na korak do proleća u Evropi. Predlog za klađenje je na nerešen rezultat ili na poluvremenu ili na kraju utakmice.

Partizan – Gent

GG (1.80)

Poput komšija, Partizan takođe igra sjajno u Evropi i nalazi se na liderskoj poziciji, pa večeras imaju priliku da osiguraju prvo mesto pobedom protiv glavnog konkurenta. Predlog za klađenje je da će oba tima postići po gol.

Fenerbahče – Antverp

I1-3&II1-3 (1.95)

Turska ekipa nije ovako zamišljala početak u Ligi Evrope, imaju smao ejdan bod i ovo im je možda i poslednja šansa da uhvate priključak za vodećim ekipama u grupi. Predlog za klađenje je na jedan do tri gola u oba poluvremena.

Bazel – Omonija

1 (1.45)

Bazel je apsolutni favorit, postižu dosta golova, a pritom igra protiv autsajdera u grupi H. Predlog za klađenje je na pobedu Bazela.

Betis – Bajer Leverkuzen

GG (1.55)

Situacija je jasna. Ove dve ekipe su apsolutni lideri ekipe sa maksimalnim brojem bodova iz dva odigrana kola, pa će se između njih voditi borba oko prvog mesta u grupi. Predlog za klađenje je da će oba tima postići po gol.

Ukupna kvota 13.57.

* Kvote su podložne promenama.

Predloge za klađenje obezbedio naš betting partner Top Bet.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter