FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić
in , ,

PROGLAS DANSKE POLICIJE NA ĆIRILICI: ‘Dobrodošli u Dansku! Droga, alkohol i nasilno ponašanje se ne toleriše’

Crveno-beli će imati podršku sa tribina.

Fudbaleri Mitjilenda od 18 časova i 45 minuta dočekuju Crvenu zvezdu. Utakmica 3. kola grupne faze Lige Evrope se igra u Herningu. Na stadionu se očekuje dolazak oko 8 hiljada ljudi, od čega će između 1000 i 1500 biti navijači Zvezde.

Danska policija je na ćirilici napisala proglas i uputsva za navijače aktuelnog šampiona Srbije. Telegraf je došao do proglasa i preneo saopštenje tamošnjih organa reda.

-Danska policija želi dobrodošlicu svim navijačima Crvene zvezde u Dansku i grad Herning. Policija u Danskoj želi da se utakmice odvijaju bez incidenata i da navijači imaju ugođaj i doživljaj takmičenja. Iz tog razloga, policija se zalaže da uputi i pomogne navijačima pre i u toku utakmice. Policiju ćete videti u fluorescentnim prslucima. Ako su vam potrebna uputstva ili pomoć u toku boravka van stadiona, njima se možete obratiti. Policija očekuje da ćete pratiti njihova upustva, savete ili naredbe.

Policija posebno obraća pažnju na sledeće:

-nasillno ponašanje ili uznemiravanje okoline se neće tolerisati.

-pijanstvo koje narušava red i mir se neće tolerisati

-posedovanje i korišćenje droge nije dozvoljeno. Kršenje ovog će biti kažnjavano po krivičnom zakonu

-pirotehnička sredstva nisu dozvoljena. Posedovanje ili koršćenje pirotheničkih sredstava
kažnjava se novčanim kaznama

-posedovanje oružja ili predmeta koji su predviđeni za korišćenje u svrhu oružja kažnjava se zatvorskom kaznom od sedam ili više dana – navodi se u proglasu, prenosi Telegraf.

Autor: HotSport

Diskusija

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

LEGENDA JUNAJTEDA TVRDI: ‘Klop je sigurno zadovoljno trljao ruke gledajući prvo poluvreme! Dobar evropski tim će uništiti Mančester sa ovakvom formcijom’

‘MOJ SAN JE ODUVEK BIO DA IGRAM ZA BARSU’: Ansu Fati se oglasio nakon potpisivanja ugovora! Otkupna klauzula iznosi milijardu evra!