1
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

PROGLAS DANSKE POLICIJE NA ĆIRILICI: ‘Dobrodošli u Dansku! Droga, alkohol i nasilno ponašanje se ne toleriše’

Objavljeno: 21.10.21 u 14:27

Crveno-beli će imati podršku sa tribina.

Fudbaleri Mitjilenda od 18 časova i 45 minuta dočekuju Crvenu zvezdu. Utakmica 3. kola grupne faze Lige Evrope se igra u Herningu. Na stadionu se očekuje dolazak oko 8 hiljada ljudi, od čega će između 1000 i 1500 biti navijači Zvezde.

Danska policija je na ćirilici napisala proglas i uputsva za navijače aktuelnog šampiona Srbije. Telegraf je došao do proglasa i preneo saopštenje tamošnjih organa reda.

-Danska policija želi dobrodošlicu svim navijačima Crvene zvezde u Dansku i grad Herning. Policija u Danskoj želi da se utakmice odvijaju bez incidenata i da navijači imaju ugođaj i doživljaj takmičenja. Iz tog razloga, policija se zalaže da uputi i pomogne navijačima pre i u toku utakmice. Policiju ćete videti u fluorescentnim prslucima. Ako su vam potrebna uputstva ili pomoć u toku boravka van stadiona, njima se možete obratiti. Policija očekuje da ćete pratiti njihova upustva, savete ili naredbe.

Policija posebno obraća pažnju na sledeće:

-nasillno ponašanje ili uznemiravanje okoline se neće tolerisati.

-pijanstvo koje narušava red i mir se neće tolerisati

-posedovanje i korišćenje droge nije dozvoljeno. Kršenje ovog će biti kažnjavano po krivičnom zakonu

-pirotehnička sredstva nisu dozvoljena. Posedovanje ili koršćenje pirotheničkih sredstava
kažnjava se novčanim kaznama

-posedovanje oružja ili predmeta koji su predviđeni za korišćenje u svrhu oružja kažnjava se zatvorskom kaznom od sedam ili više dana – navodi se u proglasu, prenosi Telegraf.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter