0
Fudbal

OGLASILA SE LEGENDA JUNAJTEDA: „Ako nastavimo ovako, uništiće nas bolje ekipe“!

Objavljeno: 21.10.21 u 19:50

Mančester junajted napravio je veliki preokret protiv Atalante, ali Pol Skols nije zadovoljan.

Legendarni vezista očekuje mnogo više od tima koji je preokrenuo rezultat na Old Trafordu u Ligi šampiona.

„Može li se ovako igrati protiv boljih ekipa? Ne. Za neutralnog gledaoca to je bila sjajna utakmica, puna uzbuđenja i golova, ali realan sam u pogledu onoga što sledi. Očekujem više od ove ekipe. Igrali su protiv pristojnog tima koji je došao bez petorice igrača, ne i svetske klase“, rekao je Skols.

Italijani su imali 2:0 posle prvog poluvremena, da bi početkom drugog Markus Rašford smanjio na 2:1, a sredinom Hari Megvajer izjednačio na 2:2.

„Prvo poluvreme me je mnogo zabrinulo. Možda će neko reći da sam jadan, verovatno će se i navijači Mančester junajteda naljutiti na mene, ali gledao sam tu utakmicu razmišljajući o Liverpulu u nedelju. Ako budemo tako igrali biće tri ili četiri nula i više nema povratka. Jirgen Klop je kod kuće trljao ruke gledajući to naše prvo poluvreme“.

Desetak minuta pre kraja Kristijano Ronaldo sjajnim golom glavom opet donosi pobedu „crvenim đavolima“.

„Ole Gunar Solskjer rekao je pre utakmice da će igrati u formaciji 4-2-4 i upravo se to dogodilo. Ako budemo tako igrali, uništće nas bolje ekipe. Nije bilo sredine terena, Fred i Mektomini nisu znali gde da idu i šta da rade. Ako se to dogodi u derbiju, zamislite kako bi Kevin de Brujne iskoristio taj prostor. Atalanta je imala previše poseda i mogla se dogoditi katastrofa“, 
zaključio je legendarni vezni igrač.

Ovom pobedom, Junajted je preuzeo vrh Grupe F.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter