0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/EuropaLeague

FAVORITI BEZ POTEŠKOĆA DO POBEDE: Prva pobeda za Napoli, Lion sa igračem manje do trijumfa!

Objavljeno: 21.10.21 u 23:59

Mnogo uzbuđenja i puno golova.

Kostićev Ajntraht je očekivano trijumfovao nad Olimpijakosom 3:1. Iako je reprezentativac Srbije probveo svih 90 minuta na terenu nije uspeo da učestvuje ni u jednom golu. Bore je sa penala doneo radost domaćinima, koju je El Arabi vrlo brzo pokvario. Igrala se nadoknada prvog poluvremena kada je Ture vratio prednost Ajntrahtu. Sredinom drugog poluvremena Kamada je postavio konačan rezultat.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Vest Hem junajted je na „London“ stadionu dočekao Genk kao apsolutni favorit. U samo 15 minuta sve je bilo rešeno. Doson je u 45 minutu doveo svoj timu u vođstvo, zatim je Diop duplirao prednost, a samo dva minuta kasnije Boven je postavio konačan rezultat 3:0.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Prvu pobedu u ovosezonskoj Ligi Evrope upisao je Napoli. Zanimljivo je da Napolitanci imaju sasvim drugačiju formu u domaćem šampionatu gde se treuntno nalaze na prvom mestu bez ispuštenog boda. Legija se držala sve do 76. minuta kada je Insinje zatresao mrežu, a onda kada je probijen otpror, postigli su još dva gola preko Osimena i Politana, i tako je utakmica završena rezultatom 3:0.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Najzanimljivija utakmica veđena je u Pragu gde je Sparta dočekala Lion. Za 20 minuta igre domaćin je postigao dva gola i imao lepu prednost pred poluvreme. Ali je planove počeo da ruši Ekambi u 42. minutu kada je smanjio prednost domaćina. Preokret Liona nastavio je Ouar, sledio ga je Paketa, da bi na kraju Ekambi „zacementirao“ pobedu „lavova“. Krejči je u dubokoj nadoknadi postavio konačan rezultat 3:4.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter