0
ATP

Tennis-ATP 250 Belgrade Open 2021-Final-Novak Djokovic v Alex Molcan (SVK) Beograd, 29.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘DEMONIZACIJA NOVAKA MORA DA PRESTANE!’: Britanac stao u odbranu Đokovića i prokomentarisao napade na njega!

Objavljeno: 21.10.21 u 11:15

U poslednje vreme, Novak Đoković je neretko na udaru.

O problemima koji se dešavaju prvom reketu sveta svoj stavi je izneo britanski novinar Oliver Braun.

Urednik tamošnjeg ‘Telegrafa’ je jasno poručio svima da ‘da demonizacija Novaka Đokovića mora da prestane’.

– Ako mislite da su kovid pasoši neliberalni, probajte da živite na severu Australije, gde oni koji odluče da se ne vakcinišu dva puta moraju da plate 2.700 funti. U tom kontekstu, nije iznenađujuće što poznatom skeptiku u vezi sa vakcinom, Novaku Đokoviću, prete potpunom zabranom ulaska u zemlju, čak i u trenutku kada napada 21. Grend slem, 10. Australijan open. ‘Imam poruku za sve koji žele da uđu u Australiju, moraće da budu dva puta vakcinisani’, bila je poruka Aleka Hoka, australijskog ministra, napisao je Braun.

Britanac je istakao da je Novak na udaru zbog vakcinacije.

– Sada je Đoković demonizovan kao neko ko odbija vakcine, ali postoje dva problema sa ovom karikaturom. Prvi je da Đoković nije još razjasnio svoj status. Iako je veća verovatnoća da nije primio vakcinu, on i dalje to neće reći sa sigurnošću, opisao je to pitanje u srpskom intervjuu kao neodmereno. Druga stvar, on je već imao virus, zaključio je Braun.

Što se Novaka Đokovića i njegovih planova za finiš sezone tiče, on namerava da nastupi u Parizu, Torinu, ali i Dejvis kupu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter