0
Evrokupovi

(190831) -- MOENCHENGLADBACH, Aug. 31, 2019 (Xinhua) -- Julian Nagelsmann, head coach of Leipzig, reacts during the Bundesliga soccer match between Borussia Moenchengladbach and RB Leipzig in Moenchengladbach, Germany, Aug. 30, 2019.

BAJERN RAZBIO BENFIKU, PA SAOPŠTIO LOŠE VESTI: Nagelsman pozitivan na koronavirus!

Objavljeno: 21.10.21 u 13:15

Minhenski Bajern je saopštio zbog čega glavni trener nije vodio meč sinoć.

Neposredno pred početak meča trećeg kola grupne faze Lige šampiona između Benfike i minhenkskog Bajerna, stigla je vest da je Julijan Nagelsman neće biti na klupi. To se nije odrazilo na igru, nemački predstavnik je ubedljivo slavio, sa 4:0, doduše, golove je postigao tek u završnici utakmice.

Sada je poznato i šta je razlog Nagelsmanovog izostanka. Klub se oglasio saopštenjem u kom se navodi da je prvi trener pozitivno testiran na koronavirus. Dodaje se i da je Nagelsman potpuno vakcinisan i da će neko vreme provesti u izolaciji.

Nagelsman će se odvojeno od ekipe vratiti u Nemačku, a minhenski Bajern će bez trenera biti na utakmici 9. kola Bundeslige, u subotu protiv Hofenhajma.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter