0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Borac/Dusko Radisic

‘ZADOVOLJNI SMO UČINKOM’: Čačani nakon dve vezane pobede u ABA ligi jure ‘brejk’ u Zadru!

Objavljeno: 20.10.21 u 15:39

U okviru 5. kola ABA lige košarkaši Borca će otputovati u Zadar, gde će se sastati sa istoimenim timom (petak, 20 sati).

Meč u Dalmaciji dolazi u odličnom trenutku za Čačane. Naime, iza tabora Marka Marinovića su dve vezane pobede, prva protiv Mornara (85:90), i druga u duelu sa Megom minulog vikenda (80:68).

– Zadovoljni smo dosadašnjim učinkom u AdmiralBet ABA ligi. Mada, moram priznati da je skor mogao biti i 3:1, jer smo imali lepu priliku da slavimo u Laktašima protiv Igokee. Bilo kako bilo, ne možemo da budemo nezadovoljni, započeo je svoje izlaganje za klupski sajt Nemanja Todorović.

Nema sumnje, ta dva pozitivna rezultata u velikoj meri su uticala da dobrano poraste samopouzdanje igrača iz grada na Moravi.

– Veoma važne pobede su iza nas, naročito protiv Mege, jer smo je ostvarili pred svojim navijačima. Odlično smo odigrali meč u nedelju. Kontrolisali smo čitavu utakmicu, što je na kraju i pokazao konačan rezultat, dodao je krilni centar Borca.

FOTO: KK Crvena zvezda mts

Međutim, nema previše vremena za slavlje, jer već u petak sledi novi izazov.

– Tek što je okončana utakmica sa Megom, odmah smo je arhivirali, jer smo želeli da se usredsredimo na narednog protivnika, ekipu Zadra. Nema sumnje, očekuje nas jedna teška utakmica u Hrvatskoj. To naročito dolazi do izražaja ako se ima u vidu da je Zadar loše započeo sezonu. Sigurno je da će tražiti prvu pobedu upravo protiv nas, i to pred svojim navijačima, zastao je igrač Borca, a onda produžio.

– Mi ćemo biti maksimalno koncentrisani na narednom duelu, jer želimo da dođemo do još jedne, ukupno treće pobede. To će nam dodatno poboljšati stanje na tabeli, a moći ćemo da mirne glave dočekamo Partizan u 6. kolu, završio je Nemanja Todorović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter