0
Evrokup

FOTO: KK Partizan

‘NISU SVE EKIPE JAKE KAO PARTIZAN’: Nemci šokirani crno-belima, za njih je ‘parni valjak’ najbolji u Evropi!

Objavljeno: 20.10.21 u 12:14

U nemačkim medijima se dosta piše o sinoćnjoj utakmici.

Hamburg je porazom debitovao u Evrokupu, pošto je na svom parketu izgubio od Partizana rezultatom 97:106. Beograđani su imali podršku svojih navijača što je Nemce ostavilo bez teksta.

‘Morgen post’ piše da je Hamburg dobro parirao crno-belima. Takođe, isti list konstatuje da je Partizan jedan od najboljih timova u Evropi.

– Borili smo se za svaku loptu, bili veoma agresivni, naterali smo legendarnog trenera Željka Obradovića da menja boje na klupi – piše nemački list.

Trener Kaljes nije zadovoljan rezultatom, ali jeste nečim drugim.

– Bilo je ipak kasno, nisam zadovoljan rezultatom, ali igrom i borbenim duhom igrača svakako – kaže mladi španski stručnjak.

Jedan od najboljih igrača Hamburga, Kejleb Homsli ističe da ovakvom igrom njegov tim može da beleži pobede u ovom takmičenju.

– Ako budemo igrali ovako dobijaćemo u Evrokupu, jer nisu sve ekipe ovako jake kao Partizan – zaključuje sjajni košarkaš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter