0
Domaći fudbal

Fudbal Linglong Super League Season 2021-2022 FK Novi Pazar v FK Metalac Gornji Milanovac Almir Aganspahic (L) Bojan Mladjovic (C) Aleksnadar Zivkovic referre Novi Pazar 28.08.2021. foto: Irfan Licina/Starsportphoto ©

LIGA ŠAMPIONA, AFRIČKI KUP NACIJA PA DOLAZAK U SUPERLIGU: Metalac doveo talentovanog napadača, da li će zaigrati protiv Partizana?

Objavljeno: 20.10.21 u 20:23

Vreme je za pojačanje.

Nakon 12 odigranih mečeva u ovogodišnjoj Superligi Srbije, Metalac iz Gornjeg Milanovca je zabeležio 3 pobede, 3 remija i čak 6 poraza. Oni su trenutno na deobi 13. mesta, pa je uprava kluba odlučila da dovede novo pojačanje.

U pitanju je krilni napadač iz Gane Erik Apija, koji u Superligu dolazi iz Briža. Okako je klub saopštio, potpisan je trogodišnji ugovor.

Erik Apija novo je pojačanje našeg kluba. Dolazi nam iz razvojnog tima FK Briž (Belgija), 2001. je godište i igra na poziciji krilnog napadača. Reprezentativac je Gane, selekcije U20. Ugovor sa FK Metalac je potpisao na 3 godine, saopšteno je iz ekipe Metalca.

Tim iz Gornjeg Milanovca će u narednom kolu odmeriti snage sa Spartakom iz Subotice, dok ih potom očekuje i susret sa Partizanom. Apija je u svojoj karijeri osvojio Afrički kup nacija, nastupao je i u omladinskoj Ligi šampiona, tako da nema sumnje da se radi o talentovanom fudbaleru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter