0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - OCTOBER 12: Aleksandar Mitrovic of Serbia reacts during the 2022 FIFA World Cup Qualifier match between Serbia and Azerbaijan at Rajko Mitic stadium on October 12, 2021 in Belgrade, Serbia . (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

KAD JE TEŠKO, TU JE ALEKSANDAR MITROVIĆ: Srbin osigurao Fulamov trijumf, Kardif na kolenima! (VIDEO)

Objavljeno: 20.10.21 u 22:41

Niko ne može da ga zaustavi.

Već odavno smo zaključili da je Aleksandar Mitrović doktorirao engleski Čempionšip. Svoje umeće, srpski reprezentativac ponovo je prikazao danas u pobedi Fulama nad Kardifom rezultatom 2:0.

Nekadašnji fudbaler Partizana polako tempira formu za možda i meč sezone u Lisabonu, koji će Srbija igrati 11. novembra. Iz meča u meč, Mitrović nastavlja da oduševljava navijače, a ovoga puta to se dogodilo u 63. minutu.

Fulam je prvo poveo 6 minuta ranije kada je Tom Kerni zatresao mrežu gostiju. Potom je usledila dobra lopta Bobija Rida sa desne strane, koju je naš napadač iz prve prosledio u mrežu gostiju. Kao što to obično biva i golman Kardifa je ostao ukopan, a Mitrović je osigurao Fulamu 26. bod u novoj sezoni.

Bila je to 8. pobeda za njegovu ekipu, sada se nalaze na drugom mestu, a ako ovako nastave do kraja sezone, ponovo će se vratiti u Premijer ligu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter