0
Evrokupovi

Fudbal, EURO 2012 Group C, qualifications.Serbia Vs. Farska Ostrva (Faroe Islands).Serbia national team, from left, Dejan Stankovic, Bojan Jorgacevic, Branislav Ivanovic, Aleksandar Kolarov, Nilan Bisevac, Neven Subotic, Zdravko Kuzmanovic, Milan Jovanovic, Milos Ninkovic, Zoran Tosic and Marko Pantelic.Beograd, 06.09.2011..Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com ©

GENTU ĆE SADA BITI MNOGO LAKŠE: Bivši reprezentativac Srbije analizirao Partizan do najsitnijih detalja, Belgijancima otkrio najslabiju tačku crno-belih!

Objavljeno: 20.10.21 u 11:45

Partizan u četvrtak nastavlja svoj put u Ligi konferencija.

Sutra od 21 sat, izabranici Aleksandra Stanojevića na svom stadionu ugostiće ekipu Genta u okviru trećeg kola grupne faze novoformiranog takmičenja. Pred ovaj meč, svoje mišljenje je izneo Bojan Jorgačević, proslavljeni srpski golman.

Vredi pomenuti da je on ostavio dubok trag u belgijskoj ekipi, za koju je nastupao 145 puta. U razgovoru za ‘Niuvsbald’ Jorgačević je analizirao crno-bele do najsitnijih detalja.

Vezali su šest pobeda u zvaničnim utakmicama. Retko su van ritma i jedini poraz ove sezone su pretrpeli u gostima Santa Klari, a jedini remi u prvenstvu upisali su protiv Crvene zvezde. Golman Popović je mlad i neiskusan, ali ima fantastične dane. Nekad se, sa druge strane, vidi i njegova ranjivost. Štoperski par Saničanin – Miletić je čvrst u duelima i opasan u ofanzivi prilikom prekida, ali svakako da Gent ima svoje šanse – rekao je nekadašnji golman naše reprezentacije.

Posebno je izdvojio Sašu Zdjelara.

– Partizan ima iskusan vezni red. Zdjelar je glavna karika, dosta se kreće i vrši presing po celom terenu. Ipak, Natho je neprikosnovena zvezda tima, može jednim potezom da odluči utakmicu. Ukoliko ga Gent neutrališe obaviće 50 odsto posla. Rikardo je prva pretnja u ofanzivi i zajedno sa Markovićem i Menigom čini veoma opasnu trojku – rekao je proslavljeni golman, a potom se osvrnuo na mane crno-belih:

Najveće šanse Genta su po bokovima. Posebno nestabilan je Miljković koji je veoma ranjiv i nesiguran kada je ispred njega brz protivnik. Na tom boku je i Markovć koji ima vrlo malo udela u defanzivi. Na levoj strani je Urošević koji šalje dosta centaršuteva, ali oni nisu uvek tačni i izlascima napred ostavljaju dosta prostora pozadi – analizirao je Jorgačević.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter