0
Evrokupovi

Diego Falcinelli Falcineli Belgija, Gent - Crvena Zvezda, UEFA Liga Evrope, Europa League 26.11.2020. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

BELGIJANCI ŽELE TRI BODA: Velika očekivanja pred duel sa Partizanom!

Objavljeno: 20.10.21 u 21:35

Prvi derbi grupe između Partizana i Genta biće na stadionu u Humskoj. 

Partizan i Gent predstavljaju glavne favorite za prva dva mesta u grupi B Lige konferencija. Oba tima ostvarili su pobede nad Florom i Anortozisom, što se i moglo očekivati.

Trener Genta Hajn Vanhazebruk smatra da je uvek lepo biti na prvom mestu i da će se njegov tim potruditi da tako i bude.

„Prvo mesto pravi razliku. Naravno više bih voleo da budemo prvi. Ako budemo drugi morali bi da igramo dodatne dve utakmice, što nam ne ide u prilog.“

Defanzivac belgijskog predstavnika ističe da su došli da pobede ili će makar što više otežati posao Partizanu da dođu do tri boda.

„Došli smo po tri boda. Da li ćemo uspeti, videćemo. Potrudićemo se. Klub je uvek ispred pojedinca, za naš tim ovo je važan meč. Nemam mnogo iskustva u Evropi, ali klub je ispred nas“- izjavio je Džozef Okumu.

Meč Partizan-Gent odigraće se u četvrtak na stadionu Partizana od 21 čas.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter