0
Domaći fudbal

Fudbal Soccer Fudbalski savez Srbije redovna skupstina from left Dragisa Binic Dragan Pantelic and Zvezdan Terzic Stara Pazova, 03.18.2014 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

UŽASNE VESTI STIŽU IZ NIŠA: Ikona Radničkog i jedan od najboljih srpskih golmana završio u bolnici, stanje je veoma kritično!

Objavljeno: 19.10.21 u 17:12

Proslavljeni fudbalski golman Dragan Pantelić primljen je u Univerzitetski klinički centar u Nišu zbog zdravstvenih komplikacija izazvanim koronavirusom.

Nema sumnje da je Pantelić jedan od najboljih čuvara mreže na prostoru bivše SFRJ, a sada igra najvažniju utakmicu u životu. On je jutros priključen na respirator usled pogoršanja stanja.

Legendarni golman je danima već dolazio u Klinički centar i bio na kiseoničkoj potpori, da bi mu se juče stanje naglo pogoršalo. Dragan je ikona fudbalskog kluba Radnički, čak jednu deceniju je proveo u Nišu.

Bez obzira što je golman, 29 puta je postigao pogodak. Svi pamte onaj protiv Veleža, kada je sa celog terena matirao Envera Marića.

Nakon 10 godina provedenih na Čairu, otišao je u francuski Bordo, da bi se potom vratio u Timok u kom je proveo jednu samo jednu sezonu, a karijeru je završio u Radničkom 1985. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter