0
Tiket dana

FOTO: TopBet

TOPBET TIKET DANA: Vraća se Liga šampiona!

Objavljeno: 19.10.21 u 12:20

Nastavlja se takmičenje u Ligi šampiona, a u pitanju je treće kolo.

Očekuje nas dosta zanimljiv mečeva, a mi smo izdvojili neke od njih. U saradnji sa Top Bet kladionicom pripremili smo Tiket dana i predlog za klađenje.

Atletiko Madrid – Liverpul 3+ (2.10)

Ova utakmica se izdvojila kao derbi dana i ima mnogo razloga zašto je to tako. Ove dve ekipe zauzimaju prva dva mesta u grupi i između njih će se voditi borba za prvo mesto. Predlog za klađenje je na najmanje tri gola na meču.

Inter – Šerif Tiraspolj I1-3&II1-3 (1.85)

Šerif je apsolutni hit ove sezone i svi se pitaju mogu li do još jednog spektakla i iznenađenja, a svakako ih i ostale ekipe sada posmatraju drugačije. Predlog za klađenje je na jedan do tri gola u oba poluvremena.

Porto – Milan GG (1.75)

Ekipa Milana je u dosadašnja dva odigrana kola doživela isto toliko poraza i povratnik u najelitnije takmičenje se nije proslavio do sada, a neće im biti lako ni na stadionu „Dragao“. Predlog za klađenje je da oba tima postižu po gol.

Šahtjor – Real Madrid 2 (1.70)

Ekipe koje su izgubile od Šerifa i koje sada ne planirano moraju da se „vade“ u ovom duelu i tako nadoknade neplanirani gubitak bodova. Predlog za klađenje je na pobedu Reala iz Madrida.

Ukupna kvota 11.56. * Kvote su podložne promenama. Predloge za klađenje obezbedio naš betting partner Top Bet.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter