0
Evrokupovi

Jurgen Klopp UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and Liverpool in Belgrade, Serbia on November 5. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

SVE JE SPREMNO ZA DERBI KOLA: Aktuelni šampion Španije dočekuje izabranike Jirgena Klopa!

Objavljeno: 19.10.21 u 08:20

Na programu je treća runda grupne faze Lige šampiona!

U utorak od 21:00h, Atletiko Madrid će ugostiti Liverpul na ‘Vanda Metropolitano‘ stadionu. Meč treće runde grupne faze najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Evropi, privlači pažnju ljubitelja ovog sporta širom planete.

Aktuelni šampion Španije je u dosadašnjem delu takmičenja osvojio četiri boda i nalazi se na 2. poziciji u grupi B, a izabranici Jirgena Klopa su prvoplasirani tim sa maksimalnim učinkom.

Prethodni susret dva velikana odigran je u nokaut fazi ovog takmičenja, 11. marta 2020. godine. Ekipa koju sa klupe predvodi Dijego Simeone, slavila je rezulatom 2:3 nakon produžetaka. Odlučujući pogodak je delo reprezentativca Španije, Alvara Morate.

Pred današnji susret, oglasio se šef stručnog štaba Liverpula, Jirgen Klop.

Dijego Simeone apsolutno sve radi kako treba. On je šampion Španije, ima mnogo prvoklasnih fudbalera, a oni se bore za život svime što imaju. To mnogo govori o kvalitetu Dijega i ne bih mogao više da poštujem sve što rade. Da li mi se dopada njihov način igre? Ne previše, ali to je normalno, pošto različiti treneri vole različite stilove fudbala – istakao je Nemac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter