0
ATP

Tennis-ATP 250 Belgrade Open 2021 Pablo Cuevas (URU) v Miomir Kecmanovic Beograd, 24.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘SMRZLI’ SE U MOSKVI: Đere i Kecmanović eliminisani u prvom kolu!

Objavljeno: 19.10.21 u 20:18

Loš dan za srpske tenisere!

ATP u Moskvi nije najbolje počeo za predstavnike srpskog tenisa.. Laslo Đere eliminisan je u prvom kolu od preiskusnog Žila Simona sa 1:2 u setovima. Ovo je bio njihov prvi međusobni susret, a Laslo je imao set prednost, ali je iskusni francuski teniser uspeo da dođe do preokreta i plasira se u drugo kolo.

Ništa bolje nije prošao ni Miomir Kecmanović! Njega je eliminisao Egor Gerasimov, trenutno 105. reket sveta.. Bio je to njihov prvi međusobni susret.

Filip Krajinović je bio slobodan u prvom, a danas je saznao ime rivala u drugom kolu. Reč je o Pedru Martinezu, španskom teniseru sa kojim se ranije nije sastajao.. Martinez je trenutno 61. reket sveta, a bolji iz ovog duela ide na pobednika duela Tomi Pol protiv Marina Čilića.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter