0
Domaći fudbal

from left Nikola Terzic Nemanja Miletic Aleksandar Miljkovic Milos Jojic Danilo Pantic Slobodan Urosevic Sasa Zdjelar Ricardo Gomes goalkeeper Aleksandar Popovic Sinisa Sanicanin Queensy Menig ekipa tim ilustracija illustration Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Radnik Surdulica Beograd, 17.10.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘PARNI VALJAK’ ZAVRŠIO OGROMAN POSAO: Bitan potpis u Humskoj, mladi vezista će crno-beli dres nositi do 2024. godine!

Objavljeno: 19.10.21 u 17:52

Svakako je zaslužio produžetak saradnje.

Fudbaler Partizana Nikola Terzić je jedan od od retkih igrača koji su ‘eksplodirali’ u poslednje vreme u domaćem prvenstvu, a sada je za to konačno i stigla nagrada.

Crno-beli su sa mladim fudbalerom produžili saradnju do 2024. godine i svima stavili do znanja da će na njega i te kako računati u budućnosti.

FOTO: FK Partizan

Terzić je uspeo da se nametne treneru Aleksandru Stanojeviću, pa je ovakva odluča čelnika ‘parnog valjka’ potpuno očekivana. Zahvaljujući svojim sjajnim partijama, ofanzivni vezista je dobio i poziv za mladu reprezentaciju Srbije, a u meču protiv Jermenije postigao je pogodak i upisao asistenciju.

Podsetimo, Terzić je u Humsku došao iz Čukaričkog, od početka sezone odigrao je 13 mečeva, dva puta je zaresao mrežu i jednom asistirao.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter