1
Evropske lige

Fudbal Soccer UEFA EURO 2020 Qualifiers Srbija v Luksemburg Aleksandar Kolarov Beograd, 14.11.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NIJE ODIGRAO NI MINUT, ALI KAZNU ĆE MORATI DA PLATI: Srbin vređao navijača, evo koliko će morati da izdvoji iz džepa!

Objavljeno: 19.10.21 u 21:14

Nekoliko dana je prošlo od derbija Serije A kada su snage odmerili Lacio i Inter, međutim strasti se i dalje ne smiruju.

Nakon velikog preokreta, Lacio je slavio rezultatom 3:1, ali danas se ne govori o fudbalu, već o nekim drugim stvarima.

Nekadašnji kapiten ‘orlova’ Aleksandar Kolarov nije odigrao ni minut za Inter, ali će morati da plati kaznu u iznosu od 10.000 evra zbog gestikuliranja prema navijačima protivničkog kluba.

Luiz Felipe je dobio crveni karton i on će takođe morati da plati kaznu od 5.000 evra, zbog nesportskog poteza, naime, on je nakon meča jednom igraču Intera skočio na leđa.

– Na kraju utakmice skočio sam Tukuu na leđa jer je on jedan od najboljih prijatelja koje mi je fudbal podario. Naše porodice su u dobrim odnosima i bili smo uvek bliski. Želeo sam da ga zagrlim i našalim se sa njim oko rezultata. Ipak, previše sam bio uzbuđen, kada razmislim bolje, možda nije bilo pravo vreme za to. Izvinjavam se svima koje je moj potez uvredio, a ističem još jednom da nisam želeo da nipodoštavam nikoga. Bio je to nevini akt – napisao je Felipe.

0
0

1 Komentara

  1. U istoriji srpskog fudbala nije postojala niti ce, veca seljacina od tog coveka … prosao je sveta, igrao za najace klubove, ali klip kukuruza i ne obrazovanje i dalje viri iz Vojke … brate, dzabe ti svi novci !!! Seljak si ostao i to ti je … Amin

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter