0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

LAKAZET: ‘Podrška navijača nam daje ogromnu energiju’ (VIDEO)

Objavljeno: 19.10.21 u 09:17

Francuz je heroj utakmice!

Duelom Arsenala i Kristal Palasa, kompletirano je 8. kolo Premijer lige. Utakmica odigrana u Londonu je završena bez pobednika, rezultatom 2:2.

Domaćin je već u 8. minutu stigao do prednosti. U strelce se upisao Pjer-Emerik Obamejang. Uspeli su gosti golovima Bentekea i Eduara da dođu do potpunog preokreta. Konačan rezultat postavljen je tek u 5. minutu sudijske nadoknade.

Aleksander Lakazet se najbolje snašao u kaznenom prostoru Kristal Palasa i zatresao je mrežu rivala. Francuz je govorio za medije nakon utakmice.

-Glavna stvar je bila da izbegnemo poraz. Naravno, želeli smo da pobedimo, počeli smo dobro, ali smo onda prestali da igramo. Mislim da je ovo nešto na čemu moramo da radimo u budućnosti –  kazao  je Lakazet po završetku utakmice.

PROČITAJTE JOŠ: AKTUELNOM ŠAMPION SRBIJE PRETILA ZABRANA REGISTROVANJA IGRAČA: Holanđanin dobio Zvezdu na FIFA sudu!

Arteta nam je rekao da kada igramo dobro navijači su uz nas. Kada su navijači uz nas to nam daje ogromnu energiju. Tada moramo da im damo ono što žele. Protiv Kristal Palasa smo pokazali da imamo karakter, da ne odustajemo ni kad smo pali – zaključio je reprezentativac Francuske.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter