0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - SEPTEMBER 07: Karim Benzema of France in action during the International friendly match between Serbia and France at the Stadium JNA on September 07, 2014 in Belgrade, Serbia, 2014. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

BENZEMA BI MOGAO U ZATVOR: Slučaj star šest godina dobija završni epilog!

Objavljeno: 19.10.21 u 16:11

Napadač Real Madrida bi mogao završiti karijeru pre nego što je planirao.

Kada se spomene Karim Benzema i reprezentacija Francuske prva asocijacija je sukob sa Matju Valbuenom zbog kojeg ih je Didije Dešamp obojicu izbacio iz reprezentacije.

Tačnije, Benzema je sa još četvroricom ljudi od Valbuene tražio između 50 i 100 hiljada evra kako snimak seksa ne bi bio objavljen u javnost. Istražitelji tvrde da je Benzema ohrabrivao Valbuenu da plati ucenjivače pošto mu je prenosio uslove pod kojima bi mogao da spreči vlasnike snimka da ga puste u javnost.

Benzemi je počelo suđenje danas i po zakonu Francuske predviđa mu se maksimalna kazna od pet godina zatvora za čin iznude novca.

Odluka da se Benzemi sudi je apsurdna i surova. Ne postoji nikakav osnov za to“, rekao je advokat Silvan Kormije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter