0
Kladionica

FOTO: TopBet

TOPBET TIKET DANA: Bogata ponuda za odličan start nove nedelje!

Objavljeno: 18.10.21 u 10:58

Odlična ponuda utakmica za klađenje, ako se u obzir uzme da je ponedeljak. Igraju se poslednji mečevi u ligama pred nastavk takmičenja u Evropi. U saradnji sa Top Bet kladionicom pripremili smo Tiket dana i predlog za klađenje.

Metalac – Mladost Lučani

0-2 (1.85)

Nakon što je susret dva Radnička odložen, ovo je jedini duel u Superligi Srbije koji je danas na programu, a sastoju se dva tima iz donjeg dela tabele i jasno je da će se voditi velika borba za opstanak. Predlog za klađenje je na najviše dva gola na meču.

Arsenal – Kristal Palas

1 (1.72)

Arsenal je podigao svoju formu i sada se na njih može ozbiljnije računati. Kristal Palas ima jednu od lošijih sezona za sada i „tobdžije“ bi to trebalo da iskoriste. Predlog za klađenje je na pobedu Arsenala.

Alaves – Betis

GG (1.90)

Domaćin je u sedam odigranih kola izgubio čak šest puta i još uvek ne zna za ukus pobede. Betis, sa druge strane, ima jedan respektabilan tim i cilj im je plasman u Evropu. Predlog za klađenje je da oba tima postižu po gol.

Venecija – Fiorentina

I1+&II1+ (1.76)

Novi član Serije A još uvek nije pronašao formu i nalazi se na pretposlednjem mestu tabele. Fiorentina na čelu sa Vlahovićem igra dobro i na ovom duelu su blagi favoriti. Predlog za klađenje je na najmanje po jedan gol u prvom i drugom poluvremenu.

Espanjol – Kadiz

1X&2-3 (2.35)

Ovde se očekuje jedna tvrda utakmica, jer su do sada ove dve ekipe takav fudbal i prikazale. Predlog za klađenje je dupla šansa na Espanjol uz dva do tri gola na meču.

Ukupna kvota 25.01.

* Kvote su podložne promenama.

Predloge za klađenje obezbedio naš betting partner Top Bet.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter