Svetislav Pesic 2.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT
in ,

SVETISLAV PEŠIĆ U KLINIČKOM CENTRU, OTKAZANO OKUPLJANJE REPREZENTACIJE: Biće podvrgnut bolničkom tretmanu!

Nadamo se najboljem.

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić, danas će biti primljen u Klinički centar Srbije zbog zapaljenja grla. Samim tim, probni treninzi igrača koji konkurišu za nacionalni tim, biće otkazani do daljnjeg. O zdravstvenom stanju selektora Pešića, pričao je dr. Dragan Radovanović.

Zdravstveno stanje selektora Pešića je stabilno, ali ima akutno zapaljenje grla koje zahteva da se što pre podvrgne bolničkom tretmanu. Zbog toga će već danas biti primljen u Klinički centar Srbije, istakao je Radovanović.

FOTO: STARSPORT

Direktor košarkaške reprezentacije Srbije Dragan Tarlać se zahvalio svim klubovima i igračima koji su se odazvali pozivu.

Želim da se u ime reprezentacije i kompletnog Košarkaškog saveza Srbije zahvalim svim igračima koji su se uprkos zgusnutom takmičarskom rasporedu odazvali pozivu na kontrolne treninge. Takođe, želeo bih da iskažem i veliku zahvalnost upravama i trenerima klubova iz kojih reprezentativci dolaze na izvanrednoj saradnji i iskazanoj spremnosti na prilagođavanje profesionalnih obaveza potrebama nacionalnog tima, zaključio je Tarlać.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

KUMAN O FATIJU I KUTINJU: ‘Njihova minutaža zavisi od toga!’

JEDAN OD NAJBOLJIH IGRAČA U PREMIJER LIGI JE HOMOSEKSUALAC I NIJE MU LAKO: Plaši se da to prizna – „Ako se sazna biću razapet!“