0
Košarka

Svetislav Pesic 2.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SVETISLAV PEŠIĆ U KLINIČKOM CENTRU, OTKAZANO OKUPLJANJE REPREZENTACIJE: Biće podvrgnut bolničkom tretmanu!

Objavljeno: 18.10.21 u 12:14

Nadamo se najboljem.

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić, danas će biti primljen u Klinički centar Srbije zbog zapaljenja grla. Samim tim, probni treninzi igrača koji konkurišu za nacionalni tim, biće otkazani do daljnjeg. O zdravstvenom stanju selektora Pešića, pričao je dr. Dragan Radovanović.

Zdravstveno stanje selektora Pešića je stabilno, ali ima akutno zapaljenje grla koje zahteva da se što pre podvrgne bolničkom tretmanu. Zbog toga će već danas biti primljen u Klinički centar Srbije, istakao je Radovanović.

FOTO: STARSPORT

Direktor košarkaške reprezentacije Srbije Dragan Tarlać se zahvalio svim klubovima i igračima koji su se odazvali pozivu.

Želim da se u ime reprezentacije i kompletnog Košarkaškog saveza Srbije zahvalim svim igračima koji su se uprkos zgusnutom takmičarskom rasporedu odazvali pozivu na kontrolne treninge. Takođe, želeo bih da iskažem i veliku zahvalnost upravama i trenerima klubova iz kojih reprezentativci dolaze na izvanrednoj saradnji i iskazanoj spremnosti na prilagođavanje profesionalnih obaveza potrebama nacionalnog tima, zaključio je Tarlać.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter