0
Košarka

Kosarka-Aleksandar Sasa Djordjevic-Press Conference-Spisak Igraca Aleksandar Djordjevic Belgrade, 19.06.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SALETOV FENER ‘RAZBIO’ AKTUELNOG ŠAMPIONA EVROPE: Buker predvodio ekipu do ubedljive pobede!

Objavljeno: 18.10.21 u 22:16

Efes ne blista od starta sezone!

Košarkaši Fenerbahčea ugostili su ekipu Anadolu Efesa u ‘Ulker Sport Areni‘ u Istanbulu. Derbi četvrtog kola najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja u Turskoj, završen je ubedljivim trijumfom domaćeg tima. Popularni Fener je slavio sa 90:68.

Ekipa koju sa klupe predvodi legendarni Saša Đorđević je nametnula svoj ritam od samog starta meča. Nisu izabranici Ergina Atamana imali rešenje za raspoloženog rivala.

Navijači obe ekipe, kao i svi ljubitelji košarke, očekivali su znatno uzbudljiviju utakmicu. Neizvesnosti ovog puta ipak nije bilo. Domaćin je već nakon dve odigrane četvrtine, imao čak 16 poena prednosti (47:31).

Današnju utakmicu su propustili reprezentativci Srbije. U protokolu nije bilo Marka Gudurića sa jedne, a Filipa Petruševa i Vasilija Micića sa druge strane.

Najefikasniji košarkaš u redovima pobedničke ekipe bio je Devin Buker. Snažni igrač je postigao 15 poena, a pratio ga je  Nando De Kolo sa 13 poena i devet asistencija. Po 12 poena su dodali Biberović i Hazer.

U ekipi Efesa istakao se Rodrig Buboa sa 20 postignutih poena. Zapaženu ulogu u ekipi imali su Gazi sa 14 i Larkin sa 11 poena.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter