0
AdmiralBet ABA Liga

from left Yam Madar Alen Smailagic Kevin Punter Zach LeDay Uros Trifunovic Partizan v SC Derby-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

NEMCI SE POJAČALI DAN PRED PREMIJERNI DUEL SA PARTIZANOM: Sutra kreće Evrokup, crno-beli jedni od favorita!

Objavljeno: 18.10.21 u 15:55

Prvi kolo igraju u Nemačkoj.

Košarkaši Partizana svoj prvi meč u Evrokupu igraće u utorak od 19.30. Rival će im biti ekipa Hamburga, koja se dan pred utakmicu pojačala angažovanjem Amerikanca Džordana Vokera.

Voker je do sada nastupao u filijali Rist Vedela, ali je na pripremama očigledno uspeo da se izbori za mesto u Hamburgu. Trener Pedro Kaljes dao mu je priliku na trening meču, na kome je zabeležio 9 poena za 15 minuta, što je sigurno uticalo na ugovor. U Rist Vedelu je prosečno beležio 19.3 poena za oko 26 minuta.

Što se tiče Partizana, oni su do sada odigrali 4 susreta u ABA ligi, a zabeležili su sve pobede. Prvo je savladan Split, potom Zadar i Studentski Centar i na kraju Cibona. Izabranici Željka Obradovića trenutno su jedina neporažena ekipa u ABA ligi, pa u dobrom raspoloženju putuju u Nemačku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter