0
Evrokupovi

Serbia's Luka Jovic Serbia - Azerbaijan, FIFA World Cup 2022, Qualifying Round 12.10.2021. Beograd, Srbija 12.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

LUKA JOVIĆ NE PUTUJE U UKRAJINU: Real protiv Šahtjora bez Bejla, Karvahala, Sebaljosa i Alarkona!

Objavljeno: 18.10.21 u 14:30

Novi peh za srpskog reprezentativca.

Fudbaleri Reala iz Madrida će se u okviru 3. kola Lige šampiona sastati sa Šahtjorom iz Donjecka. Utakmica se igra u utorak od 21 čas, a španski mediji javljaju da u Ukrajinu neće putovati srpski fudbaler Luka Jović. Prema navodima poznatog lista Marka, napadač se povredio na treningu nakon neopreznog starta saigrača.

Njemu je, usled klizećeg starta saigrača, povređen jedan od skočnih zglobova i zbog toga je skinut sa liste putnika u Kijev, na ovonedeljni meč Lige šampiona, piše Marka.

Pored Luke Jovića utakmicu će propustiti još Isko Alarkon, Geret Bejl, Dani Karvahal i Dani Sebaljos. Madriđani će u gostima tražiti izlazak iz rezultatske krize, jer u poslednja 3 meča ne znaju za pobedu.

Prvo su u LA ligi remizirali sa Viljarealom, a potom je usledilo i veliko iznenađenje u Madridu. Šerif je savladao kraljevski klub sa 1:2, a izabranici Karla Anćelotija poraženi su i od Espanjola u gostima rezultatom 2:1.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter