0
Domaći fudbal

Guelor Kanga Superliga Srbije, Super Liga Crvena Zvezda - Metalac Beograd, Srbija 3.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

KANGA PRIČAO O OPTUŽBAMA SA KOJIMA SE SUOČAVAO: Otkrio je da li bi prešao u Partizan i za koliko!

Objavljeno: 18.10.21 u 12:59

Nije imao dilemu.

Velika bura u afričkim medijima dogodila se kada je FS DR Konga optužio fudbalera Zvezde Gelora Kangu za krađu identiteta, lažiranje dokumenata, pasoša i državljanstva. Gabonac je od samog starta znao da nije kriv, verovao je da će se sve izaći na videlo i bio je u pravu. U saopštenju koje je Afrička fudbalska konfederacija objavila 26. maja, navodi se da nema dovoljno dokaza za presudu na štetu Gabona i Kange.

Kako se pojavila ta informacija, znao sam da sam nevin. Probao sam da se nosim s tim kako sam mogao. Nije bilo lako, ali imao sam porodici i prijatelje da me savetuju. Sredio sam sve u glavi jer sam ovaj identitet imao i pre nego što sam počeo da igram kao internacionalac. Registracija je bila na to ime, istakao je Kanga u razgovoru za Srpski telegraf.

Za kraj intervjua Kanga je dobio pitanje koje novinari često postavljaju igračima večitih. Gabonac je upitan za koliki novac bi prešao u Partizan

Nema tih para. Volim ovaj klub i navijače, zaključio je Gelor Kanga.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter